PETER HALLIN - SKÅDESPELARE

Svensk internationell skådespelare.

Har setts i Snowpiercer, Crossing Lines, Bron och mer.

CVIMDb

 

JUST NU

INGLORIOUS ARTISTS – 33

Senaste avsnittet av min podcast Inglorious Artists är ute. Den här gången pratar jag med regissören Manuel Concha, som jobbat på långfilmer, tv-serier, musikvideor och mer. Och han flyttade nyligen till Los Angeles.

SHAKESPEARE-MONOLOGER

Under 2017 och 2018 har jag självproducerat en serie Shakespeare-monologer. De är alla framförda på klassisk Engelsk Recieved Pronounciation (mer eller mindre) och kan hittas på YouTube här.

SHOWREEL

OM MIG

Hej! Jag är en skådespelare från södra Sverige med fokus på film och TV. Jag började skådespela professionellt 2012 efter att ha utexaminerats från en utbildning i filmskådespeleri och fick rollen som den fascistiska, fanatiska soldaten i den Sydkoreanska science fiction-filmen Snowpiercer med Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt, Octavia Spencer och andra. Året efter spelade jag antagonisten i ett avsnitt av TV-serien Crossing Lines och dök senare upp i Svensk-Danska serien Bron.

Jag har också under åren varit på scen i ett flertal nyskrivna och klassiska föreställningar hemma i Sverige. Och har såklart även gjort en hel del kortfilmer, sketcher och andra mindre projekt genom åren på både Engelska och Svenska.

Mellan 2013-2017 skrev, producerade och regisserade jag då och då Webbserien Ursäkta att jag är sen. En komedi där jag spelar en version av mig själv som jag gjorde tillsammans med vänner och kollegor i branschen. Under 2017 började jag göra podcasten Inglorious Artists där jag pratar med andra kreativa personer om deras liv och arbete. Den fjärde säsongen pågår just nu under våren 2019.

Håll en titt på mina olika sociala medier för att se vad jag har för mig i stunden!

CV

KONTAKT

AGENT

Vid förfrågningar,
var vänlig kontakta min
agent Fia Hammarström på
Hammarstrom Agency

Email: fia@hammarstromagency.com

Tel: + 46 708 24 07 07

Copyright 2018 Peter Hallin om ej annat nämns | Design av Peter Hallin | Byggd med Divi | Drivs med WordPress