PETER HALLIN - SKÅDESPELARE

Svensk internationell skådespelare.

Har setts i Snowpiercer, Crossing

Lines, Bron mm.

CVIMDb

JUST NU

INGLORIOUS ARTISTS

Min podcast Inglorious Artists är i sin sjätte och sista säsong under 2020. Kolla in de tidigare avsnitten! Hittas där podcasts finns.

DO NOT OPEN

Medverkar i ensemblen i långfilmen Do Not Open som filmar under hösten och kommer ut under 2021. Mer om filmen på IMDb.

SHOWREEL

OM MIG

Hej! Jag är en skådespelare från södra Sverige med fokus på film och TV. Jag började skådespela professionellt 2012 efter att ha utexaminerats från en utbildning i filmskådespeleri och fick rollen som den fascistiska, fanatiska soldaten i den Sydkoreanska science fiction-filmen Snowpiercer med Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt, Octavia Spencer och andra. Året efter spelade jag antagonisten i ett avsnitt av TV-serien Crossing Lines och dök senare upp i Svensk-Danska serien Bron.

Jag har också under åren varit på scen i ett flertal nyskrivna och klassiska föreställningar hemma i Sverige. Och har såklart även gjort en hel del kortfilmer, sketcher och andra mindre projekt genom åren på både Engelska och Svenska.

Mellan 2013-2017 skrev, producerade och regisserade jag då och då Webbserien Ursäkta att jag är sen. En komedi där jag spelar en version av mig själv som jag gjorde tillsammans med vänner och kollegor i branschen. Under 2017 började jag göra podcasten Inglorious Artists där jag pratar med andra kreativa personer om deras liv och arbete. En ny säsong kommer att rulla ut under våren 2020.

Håll ett öga på mina olika sociala medier för att se vad jag har för mig i stunden!

CV

KONTAKT

AGENT

Vid förfrågningar,
var vänlig kontakta min
agent Fia Hammarström på
Hammarstrom Agency

Email: fia@hammarstromagency.com

Tel: + 46 708 24 07 07

Copyright 2018 Peter Hallin om ej annat nämns | Design av Peter Hallin | Byggd med Divi | Drivs med WordPress