PETER HALLIN - SKÅDESPELARE

Svensk internationell skådespelare. Har setts i

Snowpiercer, Crossing Lines, Bron och mer.

CVIMDb

JUST NU

INGLORIOUS ARTISTS PODCAST

Säsong tre av min podcast Inglorious Artists pågår just nu. Där pratar jag med andra kreativa personer om deras liv och arbete. De är professionella i vad de gör, men har kanske inte nått den stora publiken… än.

SHAKESPEARE-MONOLOGER

Under 2017 och 2018 har jag självproducerat en serie Shakespeare-monologer. De är alla framförda på klassisk Engelsk Recieved Pronounciation (mer eller mindre) och kan hittas på YouTube här.

SHOWREEL

OM MIG

Hej! Jag är en skådespelare från södra Sverige med fokus på film och TV. Jag började skådespela professionellt 2012 efter att ha utexaminerats från en utbildning i filmskådespeleri och fick rollen som den fascistiska, fanatiska soldaten i den Sydkoreanska science fiction-filmen Snowpiercer med Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt, Octavia Spencer och andra. Året efter spelade jag antagonisten i ett avsnitt av TV-serien Crossing Lines och dök senare upp i Svensk-Danska serien Bron.

2014 var jag del av ensemblen i indie-filmen Evil Rising, en pastisch på klassiska skräckfilmer, som i nuläget har börjat släppas som en serie avsnitt på Amazon Prime. Jag har också under åren varit på scen i ett flertal nyskrivna och klassiska föreställningar hemma i Sverige.

Mellan 2013-2017 skrev, producerade och regisserade jag då och då Webbserien Ursäkta att jag är sen. En komedi där jag spelar en version av mig själv som jag gjorde tillsammans med vänner och kollegor i branschen. Under 2017 började jag göra podcasten Inglorious Artists där jag pratar med andra kreativa personer om deras liv och arbete. Den andra säsongen blev klar i Juli 2018.

Håll en titt på mina olika sociala medier för att se vad jag har för mig i stunden!

CV

KONTAKT

AGENT

Vid förfrågningar,
var vänlig kontakta min
agent Fia Hammarström på
Hammarstrom Agency

Email: fia@hammarstromagency.com

Tel: + 46 708 24 07 07

Copyright 2018 Peter Hallin om ej annat nämns | Design av Peter Hallin | Byggd med Divi | Drivs med WordPress